Tryckfrihetssällskapet – en sionistisk samling fega åsiktsförtryckare

86
februari 23, 2012 kl 13:38  •  Postad i Inrikes, Lopsedeln av redaktionen  •  86 Kommentarer

I går publicerade Nationell Idag en ledare kallad ”Tryckfrihetssällskapet och NI”. I den påpekas att det nystartade Tryckfrihetssällskapet inte alls är för särdeles mycket tryckfrihet eller yttrandefrihet.

Nationell Idag skriver bland annat:

Man blir då extra fundersam när initiativtagaren Ingrid Carlqvist på sin blogg påstår att Nationell Idag har ”åsikter de flesta av oss avskyr”.

En Nationell Idag-skribent uppger också att sällskapet ”ännu inte har besvarat min ansökan om medlemskap kopplat till att jag skriver för NI”.

Men nationell.nu kan berätta att sanningen om Tryckfrihetssällskapet är betydligt värre än så.

Tryckfrihetssällskapet lanserades i Malmö tisdagen den 31 januari. Närvarande var olika samhällskritiker, sverigedemokrater men även riktiga nationalister som medlemmar ur Svenskarnas parti. Sällskapet grundades av journalisten och författaren Ingrid Carlqvist, som 2009 fick sparken som chefredaktör från Villaliv då hon samtidigt drev en blogg där hon engagerade sig i män som falskeligen anklagats för övergrepp mot barn. 2011 fick hon återigen sparken, den gången som skribent från tidningen Barometern på grund av artikeln ”Gud bevare oss för antirasister” som hon skrev efter att hon bevittnat en motdemonstration i Malmö mot Sverigedemokratisk Ungdom som krävde en insats på 700 poliser.

Bara fokus på islam och invandring

På sin hemsida skriver föreningen att islam utgör det största hotet mot yttrandefriheten och lanseringsmötet i Malmö kom också mest att handla om islam – och invandringen.

Lars Hedegaard, ordförande och grundare av det danska tryckfrihetssällskapet, sade under mötet att islam står för ”normer som är oförenliga med ett demokratiskt samhälle”.

På hemsidan påstås också att Tryckfrihetssällskapet främsta syfte ”är att kämpa för det fria ordet, varhelst det hotas och oavsett vem som hotar det”.

Men som vi skall visa är detta rent och skärt hyckleri.

Tryckfrihetssällskapet förespråkar bara yttrandefrihet för en viss gräns av åsikter, åsikter som kritiserar invandringen, politisk korrekthet och islam.

Går du längre än så kastas du ut. Kritiserar du den judiska makten så kastas du ut. Pratar du om nationalister som David Duke så åker du ut. Ja, är du helt enkelt en nationalist som vill uttrycka dina ärliga åsikter så ska du inte ha någon yttrandefrihet – enligt ”Tryckfrihetssällskapet”.

Ingrid Carlqvist bannlyser obekväma fakta och personer

Tryckfrihetssällskapet har en officiell grupp på Facebook som gillas av närmare 500 personer. Här är förtrycket av obekväma åsikter som tydligast.

För några dagar sedan inträffade en diskussion som började med att nationalisten ”Davva” postade ett inlägg där han kallade Anders Behring Breivik för en ”ensam galning”, ”frimurare” och ”sionist”. Diskussionen fortsatte in på nationalism, Israel, judar, och ”Davva” hänvisade bland annat till David Duke. Detta gjorde övriga användare i gruppen bindgalna.

”Bara nazister gillar David Duke”, skrev den före detta sverigedemokraten Isak Nygren.

”Davva” kastades snabbt ut ur gruppen på grund av sin åsikter. Då reagerade en annan användare vid namm Dag:

”Utslängd p.g.a. sina åsikter?”, skrev han.

Ingrid Carlqvist svarade:

”Nej, Dag, för att han spred antisemitism på ett nazistiskt sätt. Man får ifrågasätta det mesta, men när man börjar tala om judiska konspirationer blir det jäkligt obehagligt”.

Man får alltså bara ifrågasätta ”det mesta” enligt Tryckfrihetssällskapets grundare.

Stefan tillade:

”Om vi skall tillåta oss att ägna oss en stund åt konspirationsteorier ser jag ett tydligt mönster av att några/någon skickar in ”troll” för att provocera fram sin egen uteslutning ur gruppen. Det har gjorts på ett så övertydligt sätt att det är en högst påtaglig möjlighet.”

Användaren Mathilde:

”Jag tycker personligen att han fick uttala sig länge nog och vi bemötte hans tokerier. Det bör väl ändå finnas vissa gränser och de som är ansvariga för denna grupp (vet ej vilka) har all rätt att utesluta vem de vill.”

Oliktänkande ska alltså utmålas som ”tokar”, och så länge en person får säga några meningar, för att sedan tystas och kastas ut, är det okej att förtrycka åsikter.

Även användaren Vasili kränkte nationalisten ”Davva” och David Duke:

”Davva ****** är en vän och har många vettiga åsikter. Att han har gått på David Dukes svammel är beklagligt men då ska det hela bemötas med argument.”

Ingrid Carlqvist anklagade sedan Dag för att ”tjafsa”, varpå denne svarade:

”Om det är att tjafsa för att jag invänder mot att man inte får ha åsikter i en grupp som vänder sig emot åsiktsförbud så vet jag inte om jag kommer att sluta ”tjafsa”. Jag tycker alla har rätt till en åsikt. Vad man sen tycker om den åsikten är en annan sak.”

Men vad var det för hemska inlägg som fick ”Davva” bannad från gruppen? Inga hemskheter alls. Han skrev följande inlägg:

”AIPAC är en av dessa pro-judiska/israeliska grupperingar och mossad.”
”Många pratar om problemen med massinvandringen och dess konsekvenser men inte många vet vilka som ligger bakom den.”
”Jag är ingen Israel-kramare men ingen jude hatare heller.”
”Jag håller på Sverige och inte Israel . Jag hör till de starka som skyddar de svaga. Israel ut ur Palestina .”
”Det är just inga konspirationer utan ren fakta . Kolla med David Duke för han vet en hel om Israel .”

På det sista inlägget svarade Ingrid Carlqvist med att begabba David Duke, och banna ”Davva”:

”Ku Klux Klan? Nej, Davva ******, du får nog leka någon annanstans än här”, skrev hon för att sedan kasta ut ”Davva” ur gruppen. Det är alltså Ingrid Carlqvist i egen hög person som baktalar nationalister, förtrycker rena fakta och obekväma åsikter – och kastar ut personer som inte passar henne.

Miljön i Tryckfrihetssällskapets Facebook-grupp är i stort obehaglig, där en grupp självutnämnda proffstyckare ideligen hoppar på och kränker oliktänkande, främst antisionister och nationalister.

”Ibland får jag för mig att det inte är moraliskt rätt att säga något negativt om Israel på den här sidan”, skriver användaren Eva-Britt i ett inlägg, för att sedan bli påhoppad av rabiata sionister som bland annat påstår att palestinierna ”dök upp från ingenstans 1967, innan dess hade man aldrig hört talas om dom”.

Under det inlägget syns:

Richard Langéen, jurist och redaktör på nationell.nu, kommenterar:

– Åsiktsförtrycket inom Tryckfrihetssällskapet är inte bara hårresande, motsägelsefullt och fegt. Det är ironiskt också. Tänk efter.

– De bildar en rörelse för att kunna kritisera invandringen och islam eftersom de påstår att det finns en makt ute i samhället som gör att dessa frågor inte får diskuteras fritt i den vanliga debatten. När de sedan startat sitt sällskap börjar de själva förtrycka och förbjuda kritiska åsikter om judar, av rädsla för att bli kallade ”antisemiter” – av den makt som skapat det samhällsklimat som Tryckfrihetssällskapet i grunden säger sig vilja ha bort!

– Att starta ett tryckfrihetssällskap som förbjuder kritik mot den judiska makten är rentav intelligensbefriat. Det är inte muslimer som äger västerländska och amerikanska media. Det är inte muslimer som äger Bonnier, som enligt tretton oberoende förläggare styr ”varje offentlig tanke” i Sverige. Det är inte muslimer som äger Hollywood och som ligger bakom Hollywoodismen, den västerlänska tankevärlden. Det är judar.

– Den politiska korrektheten, som Tryckfrihetssällskapet också säger sig vara emot, är rakt igenom en judisk skapelse. Detta är inte konspirationsteorier, som Ingrid Carlqvist påstår, utan rena fakta.

– Vad hade Ingrid Carlqvist sagt om muslimer ägde våra media, att det är ”konspirationer som är jäkligt obehagliga” att framföra? Knappast. För redan i dag sprider hon själv ”konspirationer” om muslimer. I Facebook-gruppen postar hon bland annat följande inlägg:

”While Muslims are busy working to Islamize the West from within, they simultaneously insist that Westerners should not be allowed to criticize these efforts.” Men äsch, det är väl inget att bry sig om? Nog drömmer vi alla innerst inne om ett enda kalifat styrt av sharialagar? Det är ju ändå så jobbigt med demokrati och yttrandefrihet och allt sånt tjafs …

– Hon anklagar alltså muslimer för att infiltrera det västerländska samhället och förbjuda kritik mot islam, samtidigt som detta är något judar redan har gjort för länge sedan, inte minst genom de heljudiska skapelserna Frankfurtskolan och kulturmarxismen. Och vilken grupp är det man absolut inte får kritisera i vårt samhälle? Just det, den judiska!

En av Facebook-gruppens mest flitiga skribenter, Ulf, skriver i ett annat inlägg:

Någon skrev på den här sidan och menade att vi borde inrikta diskussionerna mer på ”tryckfrihet” och mindre på ”islam”. Min uppfattning är klar: Dessa två saker går hand i hand: Med islam – ingen tryckfrihet. Jag menar att islam är det enskilt största hotet mot vår demokrati, yttrandefrihet, tryckfrihet, jämlikhet o.s.v. Att försvara tryckfrihet innebär för mig att man motarbetar islam. Därför blir jag oroad av ”utvecklingen” i stora delar av världen och framför allt i Europa där islam gjort enorma landvinningar de senaste 25 åren.

– Tryckfrihetssällskapet egna konspirationer är alltså så extrema att det skyller allt på muslimer, och påstår att det är ”obehagligt konspiratoriskt” att kritisera judar – trots att det är judar och inte muslimer som kontrollerar och äger västerländska media! Kan det bli mer konspiratoriskt än så? Muslimerna påstås ha mer makt än den grupp som faktiskt har makten!

– Jag utmanar Ingrid Carlqvist och det övriga Tryckfrihetssällskapet att stå för sina åsikter och kränkande anklagelser mot nationalister. Kom in här på nationell.nu och diskutera, så får vi se vilka det är som ”svamlar”, sprider ”tokerier” och är ”konspiratoriska” – utan att någon av er bannas.

– För visst är det också ironiskt att personer som anklagas för att vara ”obehagliga nazister” står för mer yttrandefrihet än en förening som kallar sig Tryckfrihetssällskapet?