Sverigedemokraterna avslöjar sitt eget hyckleri – kristna invandrare hotet

39
april 28, 2010 kl 22:10  •  Postad i Lopsedeln av redaktionen  •  39 Kommentarer

Sverigedemokraternas partiorgan SD-Kuriren uppmärksammar i dag de kriminella gängen i Sverige. Gängen leds av åtta invandrare, men ledarna är kristna syrianer – den folkgrupp som partiet nyligen inlett ett samarbete med.

Sverigedemokraterna har flera gånger pekat ut den muslimska folkgruppen som det stora eller enda hotet mot Sverige. Partiledaren Jimmie Åkesson har till och med sagt att gruppen är ”det största utländska hotet sedan andra världskriget”.

Även SD-Kurirens chefredaktör Tommy Hansson har varnat för den muslimska faran. Den 16 april sade han till Länstidningen att Södertälje stad måste ”stämma i bäcken” för att undgå hotet från muslimerna. Detta trots att muslimer flyr Södertälje på grund av hatet från stadens kristna invandrargrupper.

I dag skriver SD-Kuriren att Sveriges kriminella gäng ”består av unga män med främst invandrarbakgrund som är beredda att mörda och begå grova brott för maffian”.

Men enligt listan över landets mest våldsamma gäng, som publicerades i Aftonbladet i måndags, är det kristna invandrare som utgör det stora hotet mot Sverige.

Enligt Aftonbladet finns det sju kriminella gäng i Sverige som är extra våldsamma. Dessa har nio ledare, där alla utom en är invandrare.

Förutom Görgen Wass, ledare för Hells Angels i Göteborg, består Aftonbladets lista av följande åtta invandrare. Observera gängledarnas etniska bakgrund:

Riad Bouhlal, ledare för Bandidos Göteborg: tunisier (okänd religionstillhörighet)
Süyar Gürbüz, ledare för Asir: kristen syrian från Turkiet
Dhaffar ”Daffy” Al-Tai, högt uppsatt Asir-medlem: kristen arab från Irak
Dany Moussa, president för X-team i Södertälje: kristen syrian
Bülent Aslanoglu, ledare för Södertäljenätverket: kristen syrian från Turkiet
Bernard Khouri, ledande inom Södertäljenätverket: kristen syrian
Mirza Masovic, centralfigur i M-Falangen: kristen bosniak
Valdet Kupa, ledare för K-falangen: troligen alban

Även Denho Acar, ledare för Original Gangsters, är syrian.

Nyligen avslöjades att Sverigedemokraterna inlett ett politiskt samarbete med kristna syrianer/kaldéer i Södertälje. Samtidigt avslöjades av Jimmie Åkesson inte har något emot en ”ganska stor” invandring från området, så länge den är kristen.